Friday, October 14, 2011

Give Away Kelaaaassss U Wawa!!



Jom join GA yg dianjurkn oleh WAWA.hadiah yg menarik menanti anda semuanya ..Terutamanya best prizenya!.Apalagi,nak join?Klik banner diatas jerrrr.

Syarat-syaratnya:

1. Follower Wawa Tasliman
2. Post dalam blog you all entry bertajuk "Give Away Kelaaaassss U Wawa!!"
3. Masukkan Banner contest dan link kan terus ke blog ni.
3. Letak picture korang bertudung yang paling stylo mylo. Boleh seorang, bersama teman or your partner, ramai pun ok.
4. Include sekali dalam entry, your personal quote or slogan masing-masing. Tak kisah panjang mana pun. 
5. Jawab soalan ni ok: Adakah anda sudi untuk makan bersama wawa di The Garden Cafe, Alamanda, Putrajaya?!
5.  Tinggalkan link entry you all di ruangan comment Give Away Kelaaaassss U Wawa!! ni.

Expired Date: 1 Disember 2011!

So ni picture yang di pertaruhkan.. keh keh keh...

Lean on me, when you're not strong, and I'll be your friend, I'll help you carry on, for it won't be long, 'til I'm going to need somebody to lean on!

Sudi ke tak nak gie makan dengan Wawa? harus la nak weiiii.. Yes I do! (cewahh macam mat saleh propose nak kawen lak.. ahaks)

1 comment:

Wawa Tasliman said...

happynya korang.. hehe.. anyway thanks join GA ok.. good luck..