Friday, October 14, 2011

GA: preciousfitting.blogspot.com

Assalammualaikum semua... Salam Jumaat untuk korang.. aku suka jumaat sebab agak rilek skit kat ofis ni.. tak terburu-buru nak kejar dateline dan meeting. hehehehe

http://preciousfitting.blogspot.com ada GA contest yang mana korang boleh menang blouse putih yang santek ittew...*rujuk pic bawah ni

Nak menang? kalau tanak pun bagus gak.. banyak peluang aku nak menang. follow step di bawah ni:
1. Follow blog: http://preciousfitting.blogspot.com
2. Tempek 1 keping gambar yang korang paling sayang sekali (kawan ke.. bf ke... suami n anak2 ke.. kekasih gelap korang ke.. oppsss!)
3. Pastu sila bagi taw ape yg menyebabkan korang sayang sgt kat dorang ni
4. Tag la sekampung kawan2, sedara mara, sepupu sepapat utk join contest ni
5. Tinggalkan entry link korang kat ruang komen sini

Tarikh tutup: 30 Oktober 2011


and Yes! I choose this. It was taken during Eid celebration with the black and white theme. This is family picture with MamaTok and the two grandchildren Aqil and Amir. Love is always bestowed as a gift – freely, willingly and without expectation. We don’t love to be loved; we love to love. I have learned not to worry about love, but to honor its coming with all my heart.

Love hugs,
Zura

No comments: