Thursday, October 13, 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa

Hi readers,

Amacam? suka ker ada banyak GA ni... ye la tu mesti suka.. lagi pulak dapat tahu hadiah best-best kan? okey uols.. ada satu contest GA yang korang hantar picture korang yang paling korang suka  paling sedap mata orang lain memandang. *boley cam tu? hehehehhe

Seperti biasa, setiap contest harusla ada syarat-syaratnye kan uols.
1. Buat entry korang jangan buat best-best taw, nanti susah I nak menang
2. Tempek gambar korang kat entry tu letak yg agak-agak comot skit taw
3. Jangan ingat lupa banner GA Mayalisa
4. Tag musuh yg paling korang benci  kawan korang (*biar dia pun join GA yg dapat hadiah hebat ni) .. Yan/ Yaati/ Nany & Alang .. seperti biasa la yerr
5. Comment kat link tu senang Mayalisa nak keep track.



hehehe.. ni picture preggy 9 bulan. Dalam ni ada ensem brilliant boy name Aqil. 

Love hugs,
Zura


No comments: