Monday, October 17, 2011

1ST GIVEAWAY MR BAIZ ~ RM300 untuk di Menangi!!!


Jom join contest Mr Baiz!
Tarikh tutup: 31 Oktober 2011

nak tahu ape hadiahnya???




PEMENANG 1 
HOTPERFUME 20ML (2BOTOL) + 5 ML (4 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1) SPRAY (1) (Hadiah bernilai RM130)

PEMENANG 2 
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) + 5 ML (3 BOTOL) + PERFUME KERETA GANTUNG (1) SPRAY (1) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA SPRAY (1)
(Hadiah benilai RM90)



PEMENANG 3
HOTPERFUME 20ML (1 BOTOL) +  5 ML (2 BOTOL) + PERFUME KERETA SPRAY (2) + AROMATHERAPY CONE (1 BUNGKUS) + CITRONELLA CONE (1)
(Hadiah benilai RM80)

Saturday, October 15, 2011

CONTEST : TEKA UMUR SAYA?


Senang jer nak join contest ni...
1. Follow this blog: Me, Myself & I
2. Letak banner dengan link skali
3. Tag kawan2: Alang / Yan / Yaati / Nany / Nuhar/ Kadee (sila la join yer)


Mummy Zura teka umur Diah waktu ni 26 tahun.

Friday, October 14, 2011

Give Away Kelaaaassss U Wawa!!



Jom join GA yg dianjurkn oleh WAWA.hadiah yg menarik menanti anda semuanya ..Terutamanya best prizenya!.Apalagi,nak join?Klik banner diatas jerrrr.

Syarat-syaratnya:

1. Follower Wawa Tasliman
2. Post dalam blog you all entry bertajuk "Give Away Kelaaaassss U Wawa!!"
3. Masukkan Banner contest dan link kan terus ke blog ni.
3. Letak picture korang bertudung yang paling stylo mylo. Boleh seorang, bersama teman or your partner, ramai pun ok.
4. Include sekali dalam entry, your personal quote or slogan masing-masing. Tak kisah panjang mana pun. 
5. Jawab soalan ni ok: Adakah anda sudi untuk makan bersama wawa di The Garden Cafe, Alamanda, Putrajaya?!
5.  Tinggalkan link entry you all di ruangan comment Give Away Kelaaaassss U Wawa!! ni.

Expired Date: 1 Disember 2011!

So ni picture yang di pertaruhkan.. keh keh keh...

Lean on me, when you're not strong, and I'll be your friend, I'll help you carry on, for it won't be long, 'til I'm going to need somebody to lean on!

Sudi ke tak nak gie makan dengan Wawa? harus la nak weiiii.. Yes I do! (cewahh macam mat saleh propose nak kawen lak.. ahaks)

Fantaghirolynn Giveaway








Syarat Penyertaan :

1. Follow Blog INI.
2. Buat simple entry mengenai GA ini.
3. Letak banner di entry dan linkback.
4. Tak perlu letak banner di sidebar.
5. Tinggalkan url link anda di entry ini.
6. Tarikh tutup adalah pada 1 November 2011.

**Pemenang dipilih melalui Cabutan Bertuah.

Hadiah : 
 3 pasang Selipar angry bird untuk dimenangi!

GA: preciousfitting.blogspot.com

Assalammualaikum semua... Salam Jumaat untuk korang.. aku suka jumaat sebab agak rilek skit kat ofis ni.. tak terburu-buru nak kejar dateline dan meeting. hehehehe

http://preciousfitting.blogspot.com ada GA contest yang mana korang boleh menang blouse putih yang santek ittew...*rujuk pic bawah ni

Nak menang? kalau tanak pun bagus gak.. banyak peluang aku nak menang. follow step di bawah ni:
1. Follow blog: http://preciousfitting.blogspot.com
2. Tempek 1 keping gambar yang korang paling sayang sekali (kawan ke.. bf ke... suami n anak2 ke.. kekasih gelap korang ke.. oppsss!)
3. Pastu sila bagi taw ape yg menyebabkan korang sayang sgt kat dorang ni
4. Tag la sekampung kawan2, sedara mara, sepupu sepapat utk join contest ni
5. Tinggalkan entry link korang kat ruang komen sini

Tarikh tutup: 30 Oktober 2011


and Yes! I choose this. It was taken during Eid celebration with the black and white theme. This is family picture with MamaTok and the two grandchildren Aqil and Amir. Love is always bestowed as a gift – freely, willingly and without expectation. We don’t love to be loved; we love to love. I have learned not to worry about love, but to honor its coming with all my heart.

Love hugs,
Zura

Thursday, October 13, 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa

Hi readers,

Amacam? suka ker ada banyak GA ni... ye la tu mesti suka.. lagi pulak dapat tahu hadiah best-best kan? okey uols.. ada satu contest GA yang korang hantar picture korang yang paling korang suka  paling sedap mata orang lain memandang. *boley cam tu? hehehehhe

Seperti biasa, setiap contest harusla ada syarat-syaratnye kan uols.
1. Buat entry korang jangan buat best-best taw, nanti susah I nak menang
2. Tempek gambar korang kat entry tu letak yg agak-agak comot skit taw
3. Jangan ingat lupa banner GA Mayalisa
4. Tag musuh yg paling korang benci  kawan korang (*biar dia pun join GA yg dapat hadiah hebat ni) .. Yan/ Yaati/ Nany & Alang .. seperti biasa la yerr
5. Comment kat link tu senang Mayalisa nak keep track.



hehehe.. ni picture preggy 9 bulan. Dalam ni ada ensem brilliant boy name Aqil. 

Love hugs,
Zura


Giveaway: FM Macam-macam Ada

Yay! Macam-macam ada... ape yang ada?  Hadiahnya 5 Fridge Magnet dari PD, Fraser Hill, Bukit Merah dan Sabah untuk 5 pemenang bertuah!! chaiyook!